Healing

Healing

Healing/Fjernhealing/Dyrehealing

Å heale betyr "å gjøre hel" og er verdens eldste metode for helbredelse. Med healing så forsøker man å løse opp blokkeringer i energiflyten i kroppen og gjenopprette den naturlige energibalansen.

 

Det finnes forskjellige former for healing. Den jeg praktiserer heter Reconnective Healing og er grunnlagt av Dr, Eric Pearl. Kort fortalt dreier Reconnective Healing seg om å returnere til vår optimale tilstand av balanse gjennom samhandling med de nye kraftfulle frekvensene universet har gitt oss. Dette spektrumet av frekevenser omfatter og bærer i seg energi, lys og informasjon.

 

Reconnective Healing leger hele deg, ikke spesifikke sykdommer eller symptomer. Du får det som er til det beste for deg akkurat nå. Sitat Dr. Eric Pearl:"Hvis du er heldig kommer healingen i den formen du forventer. Hvis du er ekstra heldig , kommer den i en form du ikke engang har våget å drømme om. En form

som universet har valgt spesielt for deg".

 

Du finner mer informasjon om Reconnective Healing på thereconnection.com.

 

Dyr og små barn har ofte lettere for å motta healingenergien enn voksne, fordi de stiller

seg helt nøytrale og uten forutinntatte meninger og forhåpninger. Enkelte hevder at

blant voksne så er det faktisk slik at de som har minst tiltro til healing er de som har

mest utbytte av det. Dette forklares med at når de ikke har spesielle forventninger, så

slapper de bedre av og er mer mottakelig for energien. Mens de som har størst

forhåpninger til en healing-sesjon kanskje er mer anspent og hele tiden ligger og kjenner

etter om det skjer noe og tenker at "nå blir jeg frisk" i stedet for å bare slappe av og la healingenergien virke..

 

Fjernhealing betyr at healeren og den som blir healet ikke er i fysisk nærhet av hverandre. Avstand har ingenting å si og fjernhealing fungerer ofte vel så bra som "vanlig healing". Det eneste jeg trenger for å kunne utføre en fjernhealing er navn og et bilde av den som skal heales, dette gjelder både for mennesker og dyr.

 

Dyrehealing fungerer på lik linje som healing av mennesker. Ved fjernhealing av dyr oppfordrer jeg eieren til å følge med på dyrets oppførsel mens healingen pågår, siden dette kan gi interresant informasjon til både eier og meg som healer.